Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Uitleg en formulieren Revitalisering NHN

Beeldkwaliteitfondsen

Heeft u een bedrijfspand op een van de onderstaande bedrijventerreinen? En hebt u plannen om de gevel of uw voorterrein te verbeteren of te renoveren? Wellicht komt u dan in aanmerking voor een stimuleringsbijdrage beeldkwaliteit. Deze kan oplopen tot wel € 15.000! Er kan een bijdrage worden aangevraagd tot 30 september 2016. Er is slechts beperkt budget beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want op is op!

Welke bedrijventerreinen doen mee?
De regio West-Friesland heeft met behulp van een financiële bijdrage van de Provincie Noord-Holland regionale beeldkwaliteitfondsen opgericht. Met deze fondsen kunnen de gevels en voorterreinen van bedrijfspanden op de volgende bedrijventerreinen gerenoveerd worden:

• Medemblik: Bedrijvenpark WFO, Westerspoor/Spoorstraat/Overspoor Oost
• Hoorn: Gildenweg, Oude Veiling en Hoorn ’80
• Stede Broec: CNB locatie, Centrale Zone
• Enkhuizen: Krabbersplaat
• Opmeer: De Veken
Downloads:

Brochure Beeldkwaliteitfondsen Noord-Holland Noord

Beeldkwaliteitkader Beeldkwaliteitsfondsen

Aanvraagformulier

Oplever en uitbetalingsverzoek

Aanvragen
Wilt u in aanmerking komen voor stimuleringsbijdrage bij de renovatie van uw gevel of voorterrein? Maar ziet u op tegen het invullen van het aanvraagformulier? Neem dan zeker contact op met Parkmanagement Hoorn. Zij kunnen de gehele aanvraagprocedure begeleiden en zo het papierwerk voor u tot een minimum beperken. Zo kunt u zich volledig richten op het ontwerp van uw nieuwe, duurzame gevel en/of voorterrein! Ook uw gemeente of de ondernemers- of parkmanagementvereniging op uw bedrijventerrein kan met u meedenken over uw plannen.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via ons emailadres info@parkmanagementhoorn.nl of telefonisch 0229-210 706.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@pmmedemblik.nl