Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Keurmerk Veilig Ondernemen

Alle ondernemers kunnen erover meepraten: vandalisme, agressie of diefstal maar ook ongewenste verkeer- en parkeersituaties. Het is een gemeenschappelijk probleem, dat eigenlijk alleen door middel van samenwerking kan worden aangepakt.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) verbetert op een gestructureerde manier de veiligheid van Bedrijventerreinen (KVO-B). Duurzame samenwerking tussen ondernemers, gemeente, politie en brandweer staat hierbij centraal.

In de gemeente Medemblik is tot op heden nog niet gewerkt aan het KVO.

Veel van de maatregelen en acties in het kader van KVO-B zijn gericht op positieve gedragsbeïnvloeding van de bedrijven en hun medewerkers. Om daarbij te helpen hebben wij voor u een aantal interessante publicaties verzameld en notities opgesteld.

De werkgroepen KVO bestaan uit vertegenwoordigers van de bedrijven, de HOC, de politie, de brandweer en de gemeente. Dit wordt geleid door de Parkmanager.

 

Veel van de maatregelen en acties in het kader van KVO-B zijn gericht op positieve gedragsbeïnvloeding van de bedrijven en hun medewerkers. Om daarbij te helpen, hebben wij voor u een aantal interessante publicaties verzameld en notities opgesteld.

In geval van nood kunt u gebruik maken van onderstaande telefoonnummers:

Als elke seconde telt: 112 voor ambulance, brandweer en politie

Wel politie, geen spoed: 0900-8844 (lokaal tarief)

Aangifte doen: http://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/aangifte-doen

Ambulance en brandweer: 0229-276800

Klachten en meldingen gemeente Medemblik: https://www.medemblik.nl/Inwoner/Bouwen_en_wonen/Woonomgeving/Buitendienst/Meldingen_en_klachten_openbare_ruimte

Storing drinkwater: (PWN) 0800-0232355

Storing gas en elektra: (Nuon) 0800-9009

Storing Kabel: (Ziggo) 0900-1884

Meld misdaad anoniem: Hier kunt u anoniem informatie geven over ernstige misdaad 0800-7000

Slechte staat onderhoud PEN-huisjes kunt u melden via http://www.liander.nl/liander/klachten_meldingen/

BuitenbeterappZie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Laat het snel en simpel weten met BuitenBeterApp op je smartphone. Deze App helpt je om gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen bekend te maken bij je gemeente. Met die feedback kan vervolgens een schone, veilige en goede leefomgeving worden gerealiseerd. Binnen vier stappen en tellen heb je locatie, probleem en foto gemeld. Hoef jij je er geen zorgen meer over te maken. Als het nodig is vraagt de gemeente je extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk, wordt het opgelost.

 

 

 

 

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@pmmedemblik.nl