Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Gemeenteraadsverkiezingen: ondernemers in de politieke arena

csm_Ondernemend_West-friesland_9572823919Gemeenteraadsleden en ondernemers in debat

Op dinsdag 13 maart om 19.00 uur vindt het Ondernemersdebat West-Friesland plaats in het gemeentehuis van Medemblik. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 debatteren ondernemers en politici over de toekomst van hun regio in het Ondernemersdebat West-Friesland.

Onder leiding van Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen niet alleen de voor ondernemers belangrijke lokale kwesties aan bod – zoals het verhogen van het woningaanbod zodat mensen in de regio kunnen blijven wonen. Ook regionale onderwerpen passeren de revue. Meer geld voor infrastructuur bijvoorbeeld, en de vorming van één Westfriese gemeente om sterk te staan richting de Randstad. Ondernemend Westfriesland, de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Ondernemers Club Westfriesland (OCW) werken samen aan de regionale speerpunten en stellingen. Robert-Jan Knook ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van pittige stellingen. Er wordt zaalbreed met elkaar gediscussieerd, maar Robert-Jan zet ook in op één-op-één debatten.

Aanmelden

Het Ondernemersdebat West-Friesland begint om 19.00 uur. Toegang is gratis. Aanmelden kan op ondernemendwestfriesland.nl.

Ondernemend West-Friesland

Ondernemend West-Friesland is het platform voor ondernemende West-Friezen. Ondernemers Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (Events Holland) geloven dat het delen van kennis ondernemers sterker maakt. Vanuit dit concept organiseren zij regelmatig netwerkevents met interessante sprekers op inspirerende locaties.

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@pmmedemblik.nl