Duurzaam ondernemen:

'Samen groeien'

Afsluiting Markerwaardweg (N240) tussen Almereweg en Zwaagdijk van 27 maart t/m 6 april 2020

De provincie Noord-Holland voert van 27 maart tot en met 6 april herstelwerkzaamheden uit aan de Markerwaardweg (N240) in Medemblik/Zwaagdijk. Op diverse locaties in de weg is scheurvorming in het asfalt geconstateerd. Om het herstelwerk veilig en zo snel mogelijk uit te voeren, wordt de Markerwaardweg tussen de aansluitingen met de Almereweg en Zwaagdijk van 27 maart tot en met 6 april in beide richtingen volledig afgesloten voor alle verkeer.

Omleidingsroute

De weg is dicht van vrijdagavond 27 maart, 20.00 uur, tot maandagochtend 6 april, 05.00 uur. Tijdens deze afsluitingsperiode geldt voor zowel weggebruikers in noordelijke als zuidelijke richting een omleidingsroute via de N307, A7 en N239 (vice-versa). Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van circa 15 minuten.

Landbouwvoertuigen, (brom)fietsers en nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars over de parallelweg langs het afgesloten deel van de Markerwaardweg geleid.

Oversteken Markerwaardweg

De afsluiting betreft alleen het gedeelte van de Markerwaardweg tussen de aansluitingen met de Almereweg en Zwaagdijk. Alle kruisingen kunnen in westelijke en oostelijke richting normaal worden overgestoken, behalve de rotonde Droge Wijmersweg. De rotonde Droge Wijmersweg is dicht omdat het groen in de rotonde wordt vervangen, gelijktijdig met het asfaltwerk.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de website www.noord-holland.nl of Twitter (@ProvincieNH).

Contact

Bezoekadres Postadres Telefoon: 0229 - 210706
De Oude Veiling 4 Postbus 226 1620 AE Hoorn
1689 AA Zwaag 1620 AE Hoorn info@pmmedemblik.nl